Definitieve ontharing


Ongewenste haren voorgoed verwijderd ...

Permanent ontharing met diode laser!

 
Diode laser: de meeste doeltreffende en veiligste methode voor definitief haarverwijdering.

Stelt u zich voor dat u nooit meer last hebt van pijnlijke ingroeiende haartjes, stoppeltjes, irritaties.
Nooit meer scheren of harsen.
diode laser onthaart echt alles zonder pijn of neveneffecten!

» Snel en pijnloos
» Blijvend resultaat
» Risicoloos
» Alleen uitgevoerd door experts
» Nooit meer scheren of harsen
» Alle huid- en haartypes

Het is niet eenvoudig om ongewenst en overtollig haar te verwijderen.
Conventionele haarverwijderingsmethodes, zoals scheren en crèmes zijn tijdrovend en het effect is van korte duur. Harsen, elektrolyse en laserontharing zijn pijnlijk en kunnen bovendien ook tot andere ongemakken leiden, zoals ingroeiende haartjes...

Er is echter een alternatief ... Diode laser.


 

 

Wat is Diode laser ?

Is het recentste mees doeltreffende, op licht gebaseerd haarverwijderingssyteem. In tegenstelling tot de klassieke technologie maakt de Diode laser het mogelijk de energie gecontroleerd en gelijkmatig te verdelen tijdens de hele puls duur. Deze innovatieve technologie geeft dan ook bewezen resultaten. Raadpleeg uw specialist.

 

 

Hoe werkt Diode laser ?

Het basisprincipe van haarverwijdering is selectieve fotothermolyse. In het haarmerg bevindt zich van nature het pigment ‘melanine’. Wanneer de behandelkop een lichtbundel uitzendt, wordt het licht geabsorbeerd door de melanine. Deze absorptie van het licht veroorzaakt een warmteontwikkeling, die naar het haarzakje worden geleid. Zodra de temperatuur in het haarzakje meer dan 70°C bedraagt heeft dit een stollingsproces tot gevolg. Hierdoor sterft de inhoud van het haarzakje af zodat haargroei niet meer mogelijk is.  De behandeling is volledig veilig voor de huid. Niet alle blonde, rode en grijze haren kunnen behandeld worden.

Gemiddeld valt het haar drie à vier weken na de behandeling uit.

Alleen haar dat op het moment van de behandeling in groeifase is wordt effectief behandeld. Per behandeling bevindt 30% van de haren zich in groeifase en verdwijnt voorgoed.

Meerdere behandelingen zijn nodig. Het aantal behandelingen is individueel bepaald en afhankelijk van geslacht, Familie of ras, plaats van de beharing, ziekte of gezondheid en zeker van inname van medicatie of stoornissen in de hormoonbalans. Gemiddeld zijn er 6 à 10 behandelingen nodig. Er is een klein percentage van klanten welke niet reageren op de behandeling om welke reden dan ook.

*Vier weken voorafgaand aan de behandeling niet meer harsen, scheren mag wel.

*De twee weken vòòr de behandeling en de eerste week na de behandeling direct zonlicht vermijden.

*Tussen twee behandelingen gebruik maken van een zonnecrème met hoge beschermingsfactor.

*Tussen twee behandelingen niet harsen, scheren mag wel.

*Tijdelijke lichte roodheid na de behandeling is mogelijk. 

*Contra-indicaties : epilepsie, huid-en aderontsteking, huidtumoren, open wonden, personen met een pacemaker.

*Tijdens de behandeling geen antibiotica met tetracyclines innemen.

*Hormoonproblemen veroorzaakt door puberteit, zwangerschap, borstvoeding, menopauze, bijnieren en eierstok geven kans op nieuwe     haarontwikkeling.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig ?

De meeste mensen hebben tussen de 5 en 8 behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dichtheid en plaats van de haargroei.

Er bevindt zich altijd 30% van het lichaamshaar in de groeifase. De rest van het haar bevindt zich in ruststadium en kan geen licht absorberen. Het verwijderen van grof, compact haar, bijvoorbeeld de baard van een man, vergt echter meer tijd.

Wat voelt men van de behandeling ?

Voor de meeste mensen betekent de behandeling slechts een klein ongemak, het veroorzaakt slechts een licht tintelend gevoel. Dankzij de unieke behandelkop met geïntegreerd waterkoeling systeem wordt dit gevoel sterk verminderd.

Wat houdt de behandeling in ?

Voor de behandeling moeten de haartjes eerst geschoren worden. Dan wordt een laagje verkoelende gel aangebracht. Daarna wordt de golfgeleider over het te ontharen gebied geleid. Wanneer u zich aanmeldt voor een diode laserbehandeling, zal een opgeleide specialist met u bespreken hoe een diode laser werkt en aan de hand van de medische checklist beoordelen of de methode voor u geschikt is. Verder zal hij of zij een allergietest uitvoeren om te zien hoe u op de behandeling reageert.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

De diode laser kan gebruikt worden op alle delen van het gelaat &  lichaam en bij alle huidtypen.

Welke huidskleur is het meest geschikt?

Zwart haar op een witte huid is het best te behandelen. Uit ervaring is echter gebleken dat ook bij mensen met een donkere huid, het pigmentatieverschil tussen haar en huid groot genoeg is om een succesvolle behandeling mogelijk te maken.

Is kleur van het haar belangrijk?

Over het algemeen geldt: hoe donkerder het haar, hoe doelmatiger. Toch blijken ook grijze en blonde haren goed op de behandeling te reageren. Geen witte haren!!

Zijn er neven effecten ?

Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere en kunnen rood worden of lichtjes opzwellen. Na enkele minuten of een paar uur is hier echter niets meer van te merken.

Moet ik verder nog iets weten ?

Sommige mensen zijn gevoeliger voor licht dan andere, dus wees eerlijk wanneer u samen met de specialist de vragenlijst invult. Tussen de behandelingen mag u niet epileren of harsen. Scheren is wel toegestaan. 

Stel uw huid voor de behandeling liefst niet bloot aan zon of zonnebank.

Hoeveel kost de behandeling?

De kostprijs is afhankelijk van de oppervlakte van het te ontharen gebied, en wordt bepaald tijdens een intake gesprek.

Het intake gesprek is gratis en vrijblijvend.