Gelaatverzorging


Een dagelijks aangepaste thuisverzorging van ons gelaat is uiterst belangrijk. Spijtig genoeg vinden we hiervoor niet altijd de tijd en ook hebben we thuis niet dezelfde mogelijkheden als in een schoonheidssalon. In mijn salon bied ik u zeer intensieve gelaatsverzorgingen aangepast aan uw huidtype en uitgevoerd met de meest professionele producten. De gelaatsverzorgingen bij Papillon zijn echte Wellness-verzorgingen, pure relaxatie!! Individueel of duo...

Het is wetenschappelijk bewezen: een vrouw die voldoende aandacht besteedt aan een goede huidverzorging thuis en die om de 6 weken een intensievere professionele verzorging ondergaat, onderscheidt zich al heel snel (vanaf ongeveer 35 jaar) van de andere vrouwen !
Vandaar dus het grote belang om preventief te handelen en met onze huid bezig te zijn!
Het is aan te raden om uw salonbehandeling te ondersteunen met de bijhorende thuisverzorgingsproducten, dit om het effect van uw verzorging te optimaliseren. Wij informeren u graag met het juiste advies.

Bij iedere gelaatsbehandeling word éérst de reiniging uitgevoerd:
Oppervlakkige: reinigen van ogen en lippen.
Dieptereiniging: verwijderd alle onzuiverheden en overmatige talg tot in het diepste van de poriën.
Peeling: een formule die een peeling en masker combineert om de dode huidcellen en onregelmatigheden te verwijderen en de teint stralend te maken, verhelderende werking. Voedend.
Verwijderen van comedonen en bijwerken wenbrauwen indien gewenst. 

Omdat een perfect gereinigde huid toont zoals hij werkelijk is, volgt op de reiniging de huiddiagnose, wordt er bepaald wat het vervolg van de Behandeling zal zijn en wordt het voorschrift opgesteld.

Hiernaast in het menu vind u meer over de verschillende gelaatbehandelingen.

Download hier de volledige folder (pdf-file 2mb) voor een overzicht van de diverse gelaatsbehandelingen.

Download hier een beschrijving over huid diagnose (pdf-file 5mb).