Make-up en WimperliftingOm je extra vrouw te voelen en om bepaalde delen van je gelaat nog meer tot hun recht te laten komen is maquillage de ideale mooimaker!

Denk eraan: onze ogen zijn de spiegel naar onze ziel!
Ons uiterlijk voorkomen is ook steeds de eerste indruk die anderen krijgen over onze persoonlijkheid.

Laat u eens maquilleren voor speciale gelegenheden zoals feestdagen, verjaardag, huwelijk, communie of natuurlijk voor een heel belangrijke date waarbij er diep in de ogen wordt gekeken!
Om van uw gelaat een echt kunstwerkje te maken, gebruik we de professionele make-up producten van het Spaanse merk Carlo Di Roma in maquillage!
Deze producten zijn ook steeds te verkrijgen in mijn salon aan zeer gunstige prijzen!

Om extra dimensie aan uw wimpers te geven raden wij u een Wimperlifting aan of Wimperextensions, houdbaarheid 1 a 2 mnd.

Wilt u 's ochtends al wakker worden met een perfecte oogopslag? En wilt u liever geen wimperextensions, bijvoorbeeld omdat u een pauze inlast, de verzorging van extensions lastig vindt, geen tijd of geduld voor bijvullen heeft of omdat u meer van een 'puur natuur look' houdt? Dan is Lash Volume Lift iets voor u! Een perfect alternatief voor wimperextensions! 

Bij wimperlifting liften wij uw eigen wimpers, zodat ze langer lijken en een prachtige waaiervorm krijgen. Zonder gebruik van valse wimpers. Mascara en een wimperkrultang zijn daarna niet meer nodig. De Wimper Volume Lift is de nieuwste techniek in de beauty branche en is bij iedereen mogelijk. Dus ook als je zeer korte wimpers hebt! Met deze techniek krijgt elk eigen afzonderlijk wimperhaartje vanaf de wortel een prachtige zachte ronde krul, zodat uw ogen veel meer spreken. De wimperlift is dus bijzonder geschikt voor diegenen die steile wimpers hebben, van een puur natuur look houden of geen wimperextensions (meer) willen, maar toch een 'WAUW effect' willen. De wimperlift is niet van echt te onderscheiden. WimperPrinses gebruikt exclusief het topmerk Elleebana, dat garandeert dat je 6 weken lang een prachtige krul hebt!